Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (2023)

Injeolmi er en populær koreansk riskage, der er perfekt blød, sej og bare lidt sød. Og nøddeagtig også med sojabønnepulverbelægningen. Du har måske troet, at dette kun kan laves af professionelle Tteok-producenter, men med min opskrift kan du gøre det let derhjemme (uden specielt udstyr) på mindre end 10 minutter!

Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (1)

Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (2)

Hvad er Injeolmi?

Injeolmi Kurt er en type koreansk riskage lavet med glutinøs ris. Traditionelt, sød klæbrig ris dampes, derefter banket, indtil det bliver en dejlig blob-larp med en sej struktur, som vi kalder Tteok-LARP. Denne metode til fremstilling af tteok tager normalt timer, når du inkluderer timers blødgøring af den søde ris, derefter dampning og derefter pounding.tteok skæres derefter i mindre stykker og overtrækkes ofte med enten ristet sojabønnepulver, malet sort sesamfrø eller kogte (usødede) røde bønner. Denne riskage spises også uden nogen belægning, men bare af sig selv, dyppet i honning eller sukker.

Bemærk, Der er 2 forskellige kategorier af koreansk Tteok baseret på hvilken slags ris der anvendes. Chapssal Tteok (Glutinous riskager) er riskager, der er lavet ved hjælp af glutinous / sød/klæbrig ris, Dette inkluderer tteok som Hvajeon Hvajeon, Bukkumi Bukkake, Kyeongdan Dumpling og selvfølgelig Injeolmi. Maepssal Tteok (Mepssal Tteok) er lavet ved hjælp af almindelig kortkornet ris, og nogle almindelige er Songpyeon Song, Sirutteok Sirutteok, Hobaktteok græskar Tteok, Danja Danja, Sultteok skyld Tteok og mere.
så en ting ved denne tteok — jeg voksede op med at høre de voksne tale om, hvordan Injeolmi var let at fordøje og var rigtig god for maven. Jeg troede halvt på det, da jeg var lille, fordi jeg tænkte i mit hoved – det er denne klat af en ting, der endda er svær at tygge, og nogle gange kan den endda sidde fast på vej ned til din mave. Hvordan kan dette være let at fordøje? lol…

men som det altid viser sig, er vores forfædres visdom aldrig at blive ignoreret. Min søster #3 kæmpede altid med en sur mave, og hendes svigerfar (som er en familielæge) fortalte hende at bare spise Injeolmi hver morgen i stedet for at tage antacida medicin. Så hun spiste det i et år til morgenmad hver morgen, og hun sværger, at det hjalp hende med at heles fuldt ud af det.

vigtig NOTE – Jeg antyder på ingen måde, at Injeolmi er et fuldt middel til din sure mave tilstand. Kontakt først en læge for at finde årsagen til dine symptomer og den passende behandling. Jeg delte historien mere som et stykke kulturel information og personlig oplevelse. Og mere som en mad, der kan hjælpe din tilstand (ligesom intetsigende mad er bedre end krydret mad), men på ingen måde en kur.

Jeg har også personligt fundet tteok til at hjælpe med min sure mave, så jeg ved, at der er noget der, men jeg har ikke været i stand til at holde det med det længe nok til at se min tilstand gå væk. Min sure tilstand er ikke rigtig dårlig, at jeg skal tage medicin, fordi det kommer og går. Ingen syre refluks eller noget lignende. Alles tilstand er anderledes, så kontakt din læge.

Jeg gjorde en Hurtig søgning og interessant nok er der forskning udført af koreanske forskere, der konkluderer “vores resultater tyder på, at glutinøse risproteiner er nyttige til forebyggelse og behandling af gastrit og mavesår.”Men på en eller anden måde kunne jeg ikke finde andre videnskabelige beviser, så det er op til dig. Måske fordi kun en lille del af verdens befolkning spiser sød ris..?

kokkens tip

 • følg instruktionerne i rækkefølge og tæt – Injeolmi tørrer ret hurtigt op, og det er kun dejligt og elastisk, når det stadig er varmt, så du har kun et smalt tidsvindue til at sprede det ud, belægge og skære.
 • hele søde riskorn vs mel – traditionelt er sød ris gennemblødt, dampet og derefter bundet. Jeg har prøvet at male den søde ris derhjemme og derefter prøvet at lave med den. Men fordi jeg ikke kan Pund det fuldt ud, gav det bare ikke så gode resultater som at bruge mel. De bedste resultater produceres med kommercielt finmalet sødt rismel eller Mochiko mel.
 • andre smagsstoffer / coating-formalet sort sesamfrø (Heukmija liter) eller kogte asuki røde bønner (paat liter) kan også bruges. Bemærk, kogte røde bønner (ikke sød bønnepasta, men de faktiske bønner, der lige er kogt i vand og jord), ødelægger let om sommeren, så gør det kun i kølige årstider.
 • Opbevaring-Opbevares ved kølig stuetemperatur, tæt dækket i op til 12 timer eller derunder. Bedst at fryse i lufttæt beholder eller pose for at opretholde friskhed.
 • genopvarmning / optøning – frosset Injeomi optøes bedst ved stuetemperatur. Alternativt genopvarmes i en non-stick pande ved medium-lav varme i et par minutter på hver side. For blødere og fugtige resultater, drys lidt vand, når gryden er varm (med riskage i den) og dæk med et låg i et par minutter. Du kan også lade den stå i en varm riskomfur i et par minutter. Min mindst foretrukne mulighed er at genopvarme i mikrobølgeovnen – mange gange vil den genopvarme ujævnt, og tteok bliver virkelig hård, når den køler af, så brug mikrobølgeovnen, hvis du ved, at du vil spise alt i et møde.

Sådan laver du Injeolmi

portioner: 4 Tilberedningstid: 10 minutter vanskelighed: Medium

hvad du har brug for: sød rismel, sukker, Salt, vand og ristet Sojabønnepulver

retninger

 1. Opdel sojabønnepulver i omtrent to portioner. På en arkpande eller en brunpande skal du belægge bunden af gryden ved at sprede halvdelen af det ristede sojabønnemel. Jeg spredte omkring 9 liter 7 tommer område af min 9 liter 13 pande til en batch af opskriften (2 kopper mel). Du kan også gøre det i en 8 til 8 pan.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (3)

 2. drys omkring 1/2 til 1og tsk sukker og et let drys af salt (1/4 tsk) oven på sojabønnemelet. Afsætte.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (4)

 3. i en mikrobølgerbar skål tilsættes sød rismel (aka mochiko mel), salt og sukker. Bland med en visp.
 4. tilsæt vand til melblandingen og bland med en spatel, indtil alt er godt blandet, og der ikke findes noget tørt mel. Sørg for at skrabe bunden af skålen for at blande alt melet ind. Jævn og glat toppen ud med en spatel og dæk med en plastfolie.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (5)

 5. sæt den overdækkede skål i mikrobølgeovnen og kog på høj for at lave mad, så du kan få den til at 2 minutter. Det første billede er, hvordan det ser ud efter 2 min – det hele er pustet op!
 6. tag skålen ud af mikrobølgeovnen, afdæk pakningen (pas på den varme damp, mens du afdækker). Du vil se, at kun det øverste lag er kogt. Brug en spatel til at blande det, så det kogte øverste lag går til bunden, og det ubehandlede bundlag kommer til toppen. Glat toppen ud, dæk igen med en plastfolie.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (6)

 7. mikrobølgeovn høj i 2 minutter igen. Afdæk, bland (gentag trin 6 ovenfor) og dæk med indpakning en sidste gang.
 8. nu, mikrobølgeovn høj i kun 1 minut.
 9. tag skålen ud af mikrobølgeovnen, afdæk pakningen og dypp spatelen i koldt vand og bland/ælt dejen. Bland / ælt i 30 sekunder, mens du dypper spatelen i vand 4-5 gange mere. Dette hjælper riskagen med ikke at holde sig til spatelen for meget og køler også tteok lidt ned, mens du tilføjer fugt. Alternativt kan du bruge en stativblander ved hjælp af dejkrogen til at ælte Injeolmi-dejen. 10 sekunder skal være nok. 2 tsk vand, mens du ælter det. Dette er, hvor flot og elastisk det ser ud, efter at jeg har blandet det med hånden.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (7)
  (Video) Overpaying? Sticky Rice Cakes Are So Easy To Make!

 10. har sojabønnemelpladen og skålen med koldt vand klar ved siden af den anden side af den anden side. is kage. Sæt engangsplasthandsker på. De plastik handsker er ikke et must, men det bare gør tingene lettere (ikke har din hånd alle dækket i tteok).
  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (8)

  Form Injeolmi riskagen til en kugle ved hjælp af en spatel (fordi den stadig vil være for varm til dine hænder) og overfør det over til midten af arket Pan. Våd nu dine plasthandsker med koldt vand, og tryk hurtigt riskagen ned for at sprede den jævnt ud. Gentag befugtning af dine handsker, hvis du føler, at det er for varmt, eller det klæber. Tryk og spred, indtil det dækker det meste af sojabønnepulverområdet, eller indtil du får den ønskede tykkelse – cirka 1/2 tomme mindst eller tykkere. Se VIDEO nedenfor for at se, hvordan jeg gør dette.

 11. så snart du er færdig med at sprede det ud, skal du dække toppen med mere sojabønnepulver. Brug en saks til at skære riskage i lange strimler og derefter hver strimmel i mindre firkanter eller rektangler. For hvert skåret stykke skal du dække de skårne sider med sojabønnemel, så det er helt dækket rundt omkring. Sojabønnepulveret forhindrer Injeolmi i at tørre ud og tilføjer en vidunderlig nøddeagtig smag.
  • BEMÆRK-Hvis toppen tørrer ud, før du dækker den med sojabønnepulveret, klæber pulveret muligvis ikke til tteok. Hvis dette sker, bare let våd toppen med vand og derefter pulveret vil nu holde.

   Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (9)

 12. nyd med nogle dejlige te-og honningkrus til at dyppe!
Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (10)

og her er nogle nærbillede shots-denne opskrift giver virkelig lige så gode resultater som dem, du køber fra butikken. Så, virkelig, der er ingen grund til at købe det fra butikken længere!

Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (11)
Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (12)

ofte stillede spørgsmål

hvad er ristet sojabønnepulver (bokkeun kongaru Kurt) og hvor kan man købe

bokkeun kongaru fremstilles ved at stege hele tørre sojabønner og derefter male dem til pulver. Denne ingrediens er almindelig i både koreanske og japanske opskrifter, og du kan bruge dem om hverandre. Nedenfor er 2 almindeligt tilgængelige pakker (venstre er Assi-mærket og den rigtige er japansk Shirakiku Kinako), som du sandsynligvis vil se i din lokale asiatiske købmand eller online. Jeg har tilføjet dem til min butik, så du kan købe dem der også.

Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (13)

kan jeg lave mit eget ristede sojabønnepulver?

Ja, du kan. Opskriften er at suge de tørre sojabønner i 30 minutter eller deromkring, derefter dræne og koge og stege i en stegepande. Når det er brændt, skal du male det til et fint pulver. Problemet er, at de fleste af vores Blendere eller choppere virkelig ikke er magtfulde eller har en måde at fremstille et så fint pulver på.

behøver jeg ikke at Pund det eller ælte længere for autentisk sej Injeolmi?

min opskrift siger at kun ælte eller blande det i 30 sekunder eller deromkring, men jeg ved, at nogle opskrifter vil sige at ælte det længere. Jeg har testet opskriften ved at ælte med en stativblander i et par minutter (hvilket ville være meget længere i hånden) versus bare håndblanding i omkring 30 sekunder. Og jeg må sige, Jeg så virkelig ingen forskel i tekstur. Men det er op til dig. Du kan helt sikkert ælte det længere-ingen skade ved at gøre det.

andre opskrifter ved hjælp af sød rismel

nu, gæt hvad?!! Du kan nu lave Injeolmi Toast, selvom du ikke kan købe det fra en butik. Jeg ved, at ikke alle kunne købe riskagen til at lave denne smørrebrød før. Men nu kan du gøre det selv!!

Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (14)

og hvis du vil prøve andre riskager brug det samme søde rismel, her er et par andre opskrifter, som du kan prøve!

Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (15)

den øverste venstre kaldes Bukkumi og den øverste venstre side kaldes Bukkumi og den øverste venstre side af Bukkumi er en sød dumpling fyldt med sød rød bønnepasta. De nederste kaldes Hvajeon, og det er den mest enkleste lille mini søde rispandekage toppet med friske blomster eller grønne.

eller du kan også lave min ovnbagt riskage, som også kaldes Tteokppang – det er en tteok, og det er en kage!

se sådan Video

har du lavet denne opskrift? Jeg håber du kan give mig en 5 stjerneklassificering nedenfor!

Du kan også følge mig på YouTube, FACEBOOK, PINTEREST og INSTAGRAM eller deltage i min FACEBOOK-gruppe for at se, spørge og dele alt om koreansk mad med andre ligesom dig!

Nyd! jinjoo

(Video) Jeju Island Vlog 🌴 Udo, Seafood Hot Pot, Abalone Porridge, Beach cafes, Beautiful Sunsets/Korea🇰🇷

følg med på social for mere koreansk opskrift inspiration!

Udskriv

4.38 af 16 stemmer

Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (16)

Injeolmi (Koreansk Sød riskage)

Injeolmi er koreanske riskager lavet med sødt glutinøst rismel. Denne opskrift er den mest enkle opskrift, der kan laves på 10 minutter eller mindre, men med lige så lækre resultater som butikskøbte.

Prep: 2 minutter

Cook: 8 minutter

Total tid: 10 minutes

serves: 4

Ingredients

 • ▢ 2 cups sweet rice flour (Mochiko Flour) 2 cups = 300g
 • ▢ 2 Tbsp sugar
 • ▢ 1 tsp salt
 • ▢ 1.25 kop vand (310 ml)

Sojabønnepulverbelægning

 • liter 1/2 kop ristet sojabønnepulver 1/2 kop = 60g, ca.2 ounce
 • liter 1/2 tsk sukker
 • list 1/8 tsk salt

instruktioner

 • overtræk bunden af gryden ved at sprede det ristede sojabønnemel ud med dine hænder. Til 2 kop rismel opskrift, jeg sprede omkring 9H8 inch område af min 9h13 brunie pan. Så jeg tror en 8H8 pan vil arbejde også. 1 tsk sukker og et let drys salt oven på sojabønnemelet. Afsætte.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (17)

 • i en mikrobølgerbar skål tilsættes sød rismel (aka mochiko mel), salt og sukker. Bland med en visp.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (18)

 • tilsæt vand til melblandingen og bland med en spatel, indtil alt er godt blandet, og der ikke findes noget tørt mel. Sørg for at skrabe bunden af skålen for at blande alt melet ind. Selv toppen ud med en spatel og dæk med en plastfolie.

 • sæt den overdækkede skål i mikrobølgeovnen og kog på HØJ i 2 minutter. Tag skålen ud, fjern indpakningen (pas på den varme damp, når du afdækker). Du vil se, at kun det øverste tomme lag eller deromkring er kogt. Brug en spatel til at blande det, så det øverste lag går til bunden, og den ubehandlede blanding kommer til toppen. Dæk med en indpakning igen.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (19)

 • mikrobølgeovn høj i 2 minutter igen. Afdæk, bland og dæk med indpakning en sidste gang.

 • nu, mikrobølgeovn høj i kun 1 minut. Afdæk og denne gang dypp spatelen i koldt vand og bland et par gange. Gentag 2-3 gange. Dette hjælper riskagen med ikke at holde sig til spatelen for meget og køler også tteok lidt ned, mens du tilføjer yderligere fugt. Alternativt kan du bruge en stativblander til at ælte dejen. Gør det i 1-2 minutter og drys cirka 1/2 til 1 spsk vand, mens du ælter det.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (20)

 • har sojabønnemelpladen og skålen med koldt vand klar. Sæt engangsplasthandsker på. De plastik handsker er ikke et must, men det bare gør tingene lettere (ikke har din hånd alle dækket i tteok). Form Injeolmi-riskagen til en kugle ved hjælp af en spatel (fordi den stadig vil være for varm til dine hænder) og overfør den til midten af arkpanden. Våd nu dine plasthandsker med koldt vand, og tryk hurtigt riskagen ned for at sprede den ud. Gentag befugtning af dine handsker, hvis du føler, at det er for varmt, eller det klæber. Tryk og spred, indtil det dækker det meste af sojabønnepulverområdet, eller indtil du får den ønskede tykkelse.

  (Video) 6 Dessert Sauces & Creams (Raspberry, Blueberry, 2 Caramels, Pastry Cream, Lemon Curd)

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (21)

 • dæk toppen med mere sojabønnepulver. Brug en saks til at skære den i lange strimler og derefter hver strimmel i mindre firkanter eller rektangler. For hvert skåret stykke skal du dække de skårne sider med sojabønnemel, så det er helt dækket rundt omkring. Sojabønnepulveret forhindrer, at Injeolmi tørrer ud.

  Injeolmi (Koreansk Sød riskage) på 10 minutter (22)

 • nyd med nogle dejlige te og honning til dypning!

(Video) How to turn milk into a sweet and chewy snack in 3 minutes

Tips& noter:

 • følg trinene i rækkefølge og tæt – Tteok tørrer op temmelig hurtigt, så du kun har et smalt vindue af tid til at belægge og skære.
 • Opbevaring-Opbevares ved kølig stuetemperatur, tæt dækket i op til 12 timer eller derunder. Bedst at fryse i lufttæt beholder eller pose for at opretholde friskhed.
 • genopvarmning – optøning-optø ved stuetemperatur. Genopvarm i en non-stick pande ved medium-lav varme i par minutter på hver side. For blødere og fugtige resultater, drys lidt vand, når gryden er varm (med riskage i) og dæk med et låg i et par minutter. Du kan også lade den stå i en varm riskomfur i et par minutter. Min mindst foretrukne mulighed er at genopvarme i mikrobølgeovnen – mange gange vil den genopvarme ujævnt, og tteok bliver virkelig hård, når den køler af, så brug mikrobølgeovnen, hvis du ved, at du vil spise det hele.

ernæringsoplysninger:

servering: 4G| kalorier: 388kcal (19%)| kulhydrater: 71g (24%)| Protein: 10g (20%)| fedt: 5g (8%)| mættet fedt: 1g (6%)| transfedt: 1 g| kolesterol: 1 mg| natrium: 313 mg (14%)| kalium: 61 mg (2%)| Fiber: 4 g (17%)| sukker: 9 g (10%)| vitamin A: 1IU| calcium: 34 mg (3%) / jern: 1mg (6%)

Author: JinJoo Lee

Course:Breakfast, Dessert, Snack

Cuisine:Korean

Keyword:gluten free, korean rice cakes, tteok flour

KoreanCategory:Tteok (떡)

Did You Make This?I love seeing what you’ve made! Tag mig på Instagram på @Kimchimari eller #kimchimari, og glem ikke at efterlade en kommentar & vurdering nedenfor!

(Video) 10월 첫째주|콜라찜닭/모카비스코티/돼지고기볶음/인센스스틱 추천/비빔냉면/갈릭드레싱/양배추 샐러드

Videos

1. SUB)먹방브이로그)로제불닭납작당면,떡참불마왕,트러플,짜장떡볶이,치킨,양장피,연어초밥,피자,순후추라면,새마을식당김치찌개,불고기,빙수,민트초코과자,빵,크라상점MUKBANG폭식VLOG
(무닝 MUNING)
2. Shopping at Drugstore Kaldi, Muji, Daiso, and Supermarket in Japan 🛒 Compilation🎵
(Linna in Japan)
3. Kawaii!The Only RABBIT ISLAND in the World - Uninhabited with 700 Wild Rabbits | Japanese Island
(ITSUKA JAPAN)
4. 🇰🇷🇲🇾 I want to eat Korean lettuce, making a backyard garden/shopping cart (54)
(MiHunFamily 미훈가족)
5. Diet|3일동안 주스 다이어트🧃‍|단기간 다이어트 (feat. 맛있는 과일 해독 주스 만들기, 백설기카스테라, 빵 없는 달콤 고구마무스 치즈피자, 단백질 가득 고추장 깻잎치즈쌈)
(안녕하소 HASO)
6. japan vlog | cozy housewife daily life | Shopping at Daiso, Grocery Shopping, Cooking & Eating
(Linna in Japan)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 03/27/2023

Views: 6331

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.